Friss topikok

Astonishing X-Men motion comic trailer

2009.11.09. 21:41 sparkie

eloszor is, mi a tokom az a motion comic? mint majd a videon lathato, a motion com amolyan keresztezese a kepregenynek es az animacionak. az elso tapasztalatom ezzel a Spiderwoman motion comic trailere volt,ami - annak ellenere, hogy ki nem allhatom a feminizalt szuperhos karaktereket - meglehetosen tetszetosre sikeredett es uj dimenziot nyitott a kepregenyek szamara.

mint lathato, ez egy kepregeny ahol mozgatjak az allo kepeket es szobuborekok helyett rendes beszedet hallunk. nem egy nagy "was is das", azonban arra szerintem pont jo, hogy a kepregenyvasarlast mellozo erdeklodoket megfertozze ezzel a vilaggal. mellesleg ahogy nezem, legelolrol kezdik az Astonishing tortenetet szoval foleg uj arcokat kivannak bevonni. reszemrol teljesen nezos lesz, plane, hogy ezt a storyt Joss Whedon (Buffy, Firefly, Dr. Horrible) irta, akinek a kegtobb munkajat elismeri minden filmkritikus es nerd egyarant.

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr921513934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása