Friss topikok

Hírsaláta

2009.12.05. 17:47 sparkie

- jovore keszul el a legendas Halo videojatek straight-to-dvd animeje. az alkotas a fantasztikus Animatrix mintajara 7 kulonbozo tortenetbol fog allni, 7 kulonbozo alkototol. koztuk van peldaul a lenyugozo grafikajarol ismert Appleseed keszitoje is. itt mar lehet csekkolni a harmadik resz elso 5 percet.

- és még Halo. magyar vonatkozás! a következő jákéban szereplő bolygó két holdját Turulnak és Csodaszarvasnak (így, nem lefordítva!!!) fogják hívni illetve a planéta egyik legnagyobb városa egy bizonyos Ezthergom lesz. na hát. a magyar nyelv ott tart a többihez képest lassan, hogy egyenesen földönkívüli:)

- az idei volt az utolso Foster Haza evad, a cartoon network nem gyart tobb reszt a sorozatbol.

- ket video is felkerult a youtube-ra a masodik Full Metal Alchemist jatekrol, kizarolag nintendo wii-re.

- a Rockstar felrakta az elso hivatalos trailer az uj GTA-klon jatekuknal, a western kontosbe bujtatott Red Dead Redemptionnek. jonak igerkezik.

- vajon erről eddig miért nem tudtam? a Dexter című kábeles sorozatnak látható az első és másodikmotion comic webisode-ja. webisode=online sorozat epizódja. az online részek Dexter fiatalkorát mutatja be. ha nincs kedved a részekhez, itt a trailer.

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr321576290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása