Friss topikok

Pókember az Avengersben?

2012.01.31. 18:06 sparkie

 

spider-man.jpg

Nagyon közeleg az Avengers mozi premierje és ennek köszönhetően egyre nagyobb a találgatás a történettel kapcsolatban. Azt ugyan még továbbra sem tudni mi ellen is kell majd küzdenie a szuperhős all-star csapatnak, arról viszont egyre több szó esik, hogy maga Pókember fog egy rövid cameóra beugrani. Eddig kizártnak tűnt ez a lehetőség, mivel a Pókember filmes jogai még a Marvel értékesítése előtt kerültek a Sony-hoz, így nem tűnt valószínűnek, hogy a cég a Disney mozijában szerepeltesse karakterét.

Aztán most a Best Movies Ever News egy belső forrásra hivatkozva állítja, hogy Pókember - csak úgy mint Rozsomák az X-Men: First Classben - pár pillanatra feltűnik majd az Avengers filmben. A forrás azzal magyarázza ezt, hogy a reboot előtt álló Pókember franchise új főszereplője Andrew Garfield kevésbé ismert és a Sony minden lehetőség felé nyitott, ha a film promotálásáról van szó.

Egy másik alátámasztó adat, hogy a képregényben Peter Parker elhunyt szülei korábban SHIELD ügynökök voltak, akiket az Avengers filmben Samuel L. Jackson által játszott Nick Fury toborzott az ügynökséghez. Ez ráadásul a Disneynek sem jöhet rosszul, hiszen nekik is érdemes sok helyen megkapaszkodni, hogy az Avengers megfeleljen az óriási várakozásoknak.

Eközben a Gamma Squad már a Vasember 3-mal kapcsolatban találgat pontosabban arról, ki lehet a következő főellensége Tony Starknak. Az illető Namor, aki a Marvel Comics első szuperhőse (inkább anti-hőse), 1939-ben szerepelt nyomtatott oldalakon. Az oldal négy indokot sorol fel, amik alapján felmerült a karakter lehetséges szereplése illetve az übergeekek ezen az oldalon olvashatnak egy még részletesebb elemzését arra, hány helyen és hogyan utalhatnak Namor lehetséges szerepére. A Gamma Squad szerint ott csúszik el a dolog, hogy semmi sem bizonyíték arra, hogy Vasember és Namor korábbi képregényes történetét adaptálják illetve egy másik készülőben levő Marvel film, a Doctor Strange. Doctor Strange ugyanis később alapítója egy másik all-star alakulatnak a Defendersnek, amelynek Namor is tagja. Azt mondtam már, hogy Namor az első mutáns a Marvel galaxisban?

Véleményem szerint az jelenléte mindenképpen eljön pár éven belül, viszont annyira nem populáris karakter, hogy mondjuk saját origin filmet kapjon. Inkább tudom elképzelni afféle cameo szereplőnek, akik néha feltűnik egy-egy filmben, hogy aztán egy későbbi Avengers történetben lehessen nagyobb szerepe. A dolgot az bonyolítja - és amit úgy látom sokan nem vesznek figyelembe -, hogy Namor az aktuális képregényben már egy ideje az X-Mennel lóg illetve egyike volt az Invaders nevű második világháborús szuperhős osztagnak Amerika Kapitány társaként. Ebből kiindulva simán elképzelhető a jövőbeli megjelenése és ha a Disney képes lesz a Sonyval egy Pókemberes cameo lebonyolítására, talán a FOX-szal is képesek lesznek valami barterre Namor elengedésére az új X-Men filmekbe. Ez pedig egy egészen új filmes jelenséget alkothatna, hiszen óriási lehetőségek rejlenek abban, ha a produkciós cégek kicsit lazábbra veszik és megjelentetik karaktereiket más stúdiók filmjeiben. Persze ez mind csak feltevés, előszőr lássuk mire lesz képes az Avengers film.

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr394036320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása