Friss topikok

Hírgangbang

2009.12.26. 02:09 sparkie

először is elnézést, hogy eltuntem egy jó időre, de a hazajövetel és az ünnepek kissé elragadtak a gép elől, ezért hanyagoltam a blogjaimat. innentől igyekszem kicsit surubben jelentkezni:)

- nagyon vicces kis video a David Letterman-showból, ahol a Family Guyos Stewie mondja a top10 dolgot, amit nem szívesen hallanánk gyerekünktől. ide kattints.

- über WTF: a Sony ajtót mutatott az eddigi Spiderman filmek készitőinek. vagyis, no more Toby Maguire és Sam Raimi. ez igy nagyon nagyon, de NAGYON jó hir egészen addig, amig ki nem derült, hogy valszeg 2012-ben láthatjuk újra kedvenc pókszerzetünket. méghozzá reboot formájában...szóval jó ideig no Mészárszék, no Wilson Fisk, crossoverről meg ne is merjünk álmodni (kösz Sony és gyökér Marvel)

- baszott ütős Nike reklám Beckhammel, Snoop Doggal, Dart Vaderrel és egy barmoi ütős Star Wars remixszel a Daft Punktól. méghozzá itten, ni.

- elstartolt az Archer nevu cartoon comedy. pár rész után kritika.

- február másodikán jön ki DVD-n a Planet Hulk animációs film. nagyon várós. itt csekkolható is belőle 2 perc.

- hoppá, ez eddig totál kimaradt. bizony, a Tekken movie trailere. a Mortal Kombat és a Street Fighter megvetett kistestvére is mozivászonra lép. na ebből a hirből irok is egy posztot nemsoká', mert button masher ide, idióta

 - hajaj, az io9.com-on már arról beszélnek, hogy Antal Nimród kaphtja az új Spiderman franchiset.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr761623497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása