Friss topikok

Hirbonbon

2010.02.21. 23:14 sparkie

 - egyre közeledik az ideje a szuperhősadaptációk kora után, az anime filmek ideje. a Ghost in the Shell, Cowboy Bebop és Akira után a legendás Vampirehunter D-ről is bebizonyosodott, hogy készül az élőszereplős változata. jobb hir, hogy tervbe van véve egy anime elkészitése is.

(és akkor hónapok kérdése és hasonló hireket kapunk a Neon Genesis Evangelionról, az Elfen Liedről és a TriGunról is. jó ez nekünk? nem hiszem...Hollywood ihletválságban?) 

- az [adult swim] nem pöcsöl és nézőire bizza a döntést a tv-be kerülő musorokról. a csatorna honlapján lehet szavazni, hogy melyik sorozat az, amit a csatornán is látni szeretnénk.

(az élőszereplősek sose érdekeltek, ellenben van egy-két egész jópofa animáció, mint a Soul Quest Overdrive ami az Aqua Teen Hunger Force spin-offja, és a Bible Fruit epizódban szereplő, vallásmániás gyümölcsökről fog szólni. de van itt drogos, pop hercegnő kalandjai, dél-bostoni lúzerek és egy Neon Knome nevu, beazonosithatatlan rajzolt blődliség. részemről mind a négy jöhet:)

- pénteken volt a premierje a Life and Times of Tim második évadának.

(must see sorozat. HBO gyártmány, szóval garantált irói minőség, ha bár az animáció hagy némi kivánnivalót maga után, még ha szándékos akkor is. nagyon egyedi humor jellemzi, nem a Seth McFarlane vonal.)

- ahogy már itthon is megirták, óriási botrány övezi a Captain America legutóbbi számát. történt ugyanis, hogy a készitőket politkai inkorrektséggel vádolják. lényeg az, hogy aktuális politikai feliratokat használtak egy elképzelt tüntetéshez.

(európai szemmel kicsit zavaros a dolog, valóban odafigyelhettek volna erre, hogy ha már valós történésekből épitkeznek, akkor legalább kicsit irják át azt. más kérdés, hogy pont Amerika Kapitány az, akit nehéz nem republikánusnak hivni) 

- asztapicsa. az index-en olvasható egy kis beszélgetés Futaki Attila, magyar képregényrajzolóval, aki - mint kiderült - a Percy Jackson-saga képregényrajzolója lett. az itthon Villámtolvaj néven ismert mu film adaptációja nemrégóta már nálunk is látható. 

(ez egy elég nagy dolog, pláne hogy Disney-Marvel gyártású a dolog. nagy kár, hogy rohadtul nem csipem a fantasyt, a horrort meg egyenesen gyulölöm, pedig érdekelne a srác munkássága.)

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr601779675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása