Friss topikok

A Nagy Csatorna Teszt

2010.08.22. 22:05 sparkie

 Mit nézzek?

 

A következő sorokon megpróbálom visszaadni azt az érzést, mikor a vasárnap esti dögunalomnak köszönhetően az ember ráfanyalodik a tv-re. Mit nézzek? Hát most kiderül.

 

20:22 : M1: Egy végtelenül low budgetben meganimált palota kel ki a földből, köszönhetően egy ördögszerű fazonnak, aki bevállása szerint a Taj Mahal óta nem font ilyet. A teletext (bizony, még létezik) szerint ez az ‘Ezeregy éjszaka meséi’ című remekmű. Hoppá, közben egy varjú meztelenre vedlette magát és a feka gazdája egy éneklő hársfával beszélget. Na, asszem kapcs.

20:26: M2: Időjárás jelentés. Hm…Még mindig…Aha…Na, végre vége. Műsor promók…Na jó, ez baromi uncsi, kapcs.

20:28: RTL Klub: - Hűha, hát ez Kvájgon Dzsin! Azta! Csillagok Háborúja! Woow….mennyire…szarok az új filmek még mindig. Kapcs.

20:29: Duna TV: - Kínai csajszi énekel. Kínai pali néz egy képet. Egy kurva hosszú svenk. Megint kínai éneklés. Aha, ez valami dokumentarista film, hogy milyen nehéz a komcsi Kínában. ‘Az utolsó szabadtéri mozielőadás’ című film. Klassz cím. Kapcs.

20:32: TV2: - Bazmeg, Apafej. Kibaszott Adam Sandler. Gyerek hány egyet. Újsággal letakarnak egy hányást. Lehúgyoznak egy falat. Kapcs.

20:33: Ferencváros TV: - Fény vagy képújság vagy hogy hívjak azt mikor Sztár FM-es zenére kőburkolat reklámok mennek. Kapcs.

20:34: VIVA – Robotok táncolnak, klip vége. Hűha, valami érzelmes magyar fiú. BNF – Bűnös című dal. Anyám, megint divatba jöttek a fiúcsapatok? ‘Hiszem, hogy még megtalállak bárhol’. Milyen szép sorok. Hm, remek klip. 3 meleg srác egy stúdióban és egy dögös lány telefonál. ‘A lelkem már lángol, éget’. Hát ez kurva jó. GITÁRSZÓLÓ!!! ‘A LELKEM MÁR LÁNGOL, ÉGET!’. Ránézésre 28 éves srácok, de a stylist láthatóan a 9-13 éves korosztályt célozta meg. Hát ez remek volt. Még több ilyet, imádlak VIVA. Jajjj neeee,reklámL Kapcs.

20:39: Film+2 – Van ilyen csatornám?! Reflektor TV. Hm, sztárok, sztárokon sztárolnak. Anyám, celebek! Kapcs.

20:41: - Cool TV: - Ez valami nyomozós lesz. Hú, olyan szavak, mint ‘vudu’, ‘amnézia’, ‘amulet’, ‘transzba esés’. Anyám, ‘Abban hiszek, hogy jól lehet szimulálni az amnéziát’. Sose gondoltam volna, hogy hallok ilyen mondatot. Hű, a vudu szó 8-szor négy mondatban. Mi a faszom ez?? Dr. Csont. Egy pali egy kígyóval mászkál a hullaházban. Na jó, hát tényleg fingom nincs mi ez. Vudu, vudu, vudu bazmeg. Cső. Kapcs.

20:45: Discovery Channel – Gépek. Hm…hajópropellerek. Állócsavarok. Két végű komp. Aha. Kapcs.

20:46: StoryTV – Meztelen férfi egy felöltözött nővel. Kapcs.

20:47: Disney Channel – Juj. Juj. Juj bazmeg. ?!. Mi? Hogy? Vízinudli? Halványlila gőzöm nincs, hogy mi folyik itt, csak annyit látok, hogy késik a szinkron a szájmozgáshoz képest. Két Justin Bieber hajú srác épp nagy GALIBÁba kerültek. Az egyik egy harmónikával elaltat egy partiőrt…?! Zeke-nek majomlábujjai vannak…Hát ezt nem bírom. Kapcs.

20:50: DoQ – Hú, de kurva halk. Csak nem? Jó öreg Frei Tomi? Csak nem egy külföldön sikeres magyarról van szó? Ó, pedig de. Hm, hires gyémántok, csillogás, New York és olyan séró amiért a ’90-es években is börtön járt volna. Hm, Frei Tomi épp egy széfet fogdos. Érdekes. Kapcs.

20:53 : Animal Planet – Hú, ez valami megtörtént katasztrófa, hatodrangú színészek rekonstruálásában. Megmenekülnek. De jó. És szól a hősi zene. A mindennapi hősök himnusza. Kár, hogy az elejéről lemaradtam. Hamarabb elkapcsoltam volna. Kapcs.

20:56: Animax – Wow, japán miniszoknyás diáklány harcol egy hatalmas szörnnyel. Ja, hogy ez csak promo volt. Na, nyomjátok már. EZ MI? CELEBEK?! ÉLŐ SZEREPLŐK?! BEN KIBASZOTT STILLER!!!! KAPCS KAPCS KAPCS.

20:58: SportM – Női kosárlabda. Felvételről. Kapcs.

20:59: Sport2 – Győr – MTK NB1-es focimeccs…nek a félideje. Huh…Kapcs.

21:00: Még nem tudom melyik csatorna, mert reklám van. Vécétisztító reklám. Jaaa. Deko TV – Kapcs.

21:01: Viasat6 – Promók. Még promo. Aaaaa, Friday Night Lights!!! VÉGRE! Végre valami jó és klassz. Ja, ezt a részt már láttam. Kapcs.

21:03: Sport Klub – Brazil bajnokság baszki. Már is három játékos fekszik a földön. Hjajj…még mindig ápolás, meg visszajátszás. Még mindig…hú, de kurva unalmas. Ugyanaz a semmi történés mostmár ötödjére visszajátszva. Na, nyomjátok. Ezek nem ismerik a passzjáték fogalmát. Jesszusom, ez mi? Kapcs.

21:06: Nem tudom, hogy ez melyik csatorna. Egy nő valutát vált. Gagyi electro. A pénzváltó pasi pénztváltott. Jaaaa, ez az az átbaszós műsor. Na, ez érdekes. Ja, ez a Spektrum – Reklám BAZMEG. Kapcs.

21:09: - National Geography – Húú, ez is valami megtörtént eset rekonstruálása. Kapcs.

21:10: Fem3 (?) – Nő, esküvői ruhában lelkizik egy szakállas, feltűnően szentimentális alakkal. Hú, megcsókolja az esküvő előtt! Micsoda botrány! Kapcs.

21:11: TCM – Régi film. Emberek egy hajón. Az ott Michael Caine? Hú, de fiatal. Még mindig hajók. Emberek hajókkal. Emberek hajókkal jönnek egy hajóhoz. Hűha, vajon a kopasz, talpig fehér ruhás, monoklis pali vajon a főgonosz? Anyám, emberek beszállnak egy hajóba! Kapcs.

21:13: MTV – Jersey Shore. Kapcs.

21:14: Hallmark – Reklám. Kapcs.

21:14: MGM – Két nő egy szépségszalonban. Kapcs.

21:15: Zone Romantica – Egy nő fest. Kapcs.

21:16: Tv Paprika – Geci undorító húst darabot szeletelnek. Kapcs.

21:16: Life Network – Jaj…mozgássérült gyerekek megható története, megható zongorazenére. Reklám. Kapcs.

21:17: Film+1 (?) – Űrhajó! Na, na, na? Három pasi egy hulladékhegy tetején. ‘A katona’ című ’98-as akciófilm. Hű, de posztapokaliptikus itt minden. PFFF!!! Hahhahahahahahahaha. HAHHAAHAHAHAAHA!!! Neeeee…Csávó bebújt egy parkológép mögé, és így megúszta a random szélvihart. Neeee…Hát ez. Klasszikus guilty pleasure film. Azta, ezek a digitalis trükkök. Fúj, de csúnya nő. Na, Kapcs.

21:24: Zone Club – ‘Brad Pitt hihetetlen jóképű férfi’. Műsor Brad Pitt frizurájáról. Kapcs.

21:25 Hálozat – Christopher Walken baszkikám. Milyen film ez? Háborús. Megható, Celine Dion zenére, szegény latin parasztok odaadják minden vagyonukat egy fehér nőnek, majd olyan ‘fekásan’ lepacsiznak vele és útnak intik. WTF?! Hol van Christopher Walken?! Ki ez a kibaszott ronda nő a ’80-as évekből?! Miért szól még Celine Dion és miért énekel olyanról, hogy ‘revolution’?! Kapcs.

21:28: HírTV – Sporthírek, ha jól sejtem. Na, ez már érdekes. Jaj, ,már vége is. Következik az ‘Értékmentés másként’ c. műsor. Mi a fasz?! Jaj, ne már, már megint időjárás jelentés. Kapcs.

21:30:- ATV – HAJDÚ PÉTER!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

21:30: Ismeretlen csatornán, egy Hallmarkon az előbb látott joghurt reklám. Fogkrém reklám. Bőrgomba reklám. Szintén korábban látott UPC reklám, a két TotalCar-os formával. Továbbra sem viccesek. Telefon reklám. Most már gecire érdekel ez melyik csatorna. Tea reklám. Sampon reklám. Joghurt reklám. Gyógykrém reklám. Lehet, hogy ez ilyen termék csatorna? Szupermarket reklám, azzal a Magymar-olasz celebbel. Bazmeg, ez a Viasat3. Szponzor promo. Környezetvédő video. Ismét szponzor promo. Jóbarátok promo, valszeg ezek az első évados részek. Szponzor promo ismét. Na, ez már a másor? Fuj baszki, Lakatos Márk, celebstylist. Ez valami Megasztáros műsor. Jesszusom. Mi ez a műsor?! ‘A cég hangja?’ Na nem. Ezt kurvára nem. Kapcs.

21:39:- EuroSport – Sötétben autók mennek. Kapcs.

21:39: CNN – Na, hátha. Kathrina hurrikán sztori. Jaj…mindenki sír…zongora játék…sejtelmes, szavak között sok szünetet hagyó narráció. De borzasztó…de tényleg, mindjárt én is sírok. De nem akarok, szóval kapcs.

21:42: AXN – True Blood?! JEEEEEE. Ja, csak promo. Nyomozók nyomoznak egy házban. Már a cselekmény közepén tarthatunk. Feszültség. Sok helikopteres felvétel. Talán ez a Gyilkos elmék. Nyomozók nyomoznak egy másik házban. Vaaaa, egy hulla. Na jó, lemaradtam a sztoriról. Kapcs.

21:47: Filmmúzeum – Ennyi csatornám lenne? Michael Douglas nyomoz. Kapcs.

21:48: Echo TV- Ismétlés. Egy nő énekel egy Szent Mária portré előtt. Kapcs.

21:48: Comedy Central – Fekete-fehér, Hofi Géza. Más generáció humora. Kapcs.

21:49: Nemtom, reklám megy. Bank reklám. Már látott gyógykrém reklám. Ismét bank reklám. Borotva reklám. Bank reklám, megint. Filmmúzeum reklám? UPC reklám, amit ma már láttam. Promo. Óóó, Sport1. – Angol Kupa promo. Női kosár promo. Puhl Sanyi a torreador?! Ez is valami promo volt. Kosár VB promo. Magyar válogatott promo. Hoppá, franica bajnokság, élő. Kapcs.

21:55: - Kifogytam a csatornákból. Ha jól számolom, puszta ‘channel surfing’-gel sikerült elbasznom másfél órát az életemből. 44 csatornám van, és ha jól látom, az egy csatornán eltöltött legtöbb idő az 9 perc volt. Az is a Viasat3-on, és abból 6 perc csak reklám, és műsorpromo volt. Nem igazán szeretnék semmi okosságat, meg egetrengető konklúziót levonni, szerintem az itt leírt sorok magukért beszélnek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr772239809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adioz 2010.08.23. 01:18:05

nálunk a Tv-n hasonló tapasztalatok konklúziója után csak az alap éteri m1+tv2+rtl kombó van, bár ezt most veszélyezteti a digitális átállás. Helyette van internetünk és egy projektorunk.
süti beállítások módosítása