Friss topikok

Infotainment 11/1/12

2011.01.12. 16:11 sparkie

 - Pletyka szintjén felmerült, hogy a következő Batman filmben kik lehetnek a főgonoszok. Számtalan eddig felmerült karakter után (Hugo Strange, Killer Croc) most az első Schumacher-féle Denevéremberben már feltűnt Bane került szóba.

- A harmadik Transformers mozinak is a Linkin Park csinálja a zenéjét. Hova szarjak.

- George Lucas lány írja a három részt átölelő történetet a következő Star Wars: Clone Wars animációs sorozathoz, ahol az egyik női szereplőt Courtney Love-ról mintázza. Meh...

- Nem találta jogsértőnek a Médiatanács a Tilos Rádiót, amiért Ice-T egy meglehetősen erős szövegű számát játszotta este tíz óra előtt. Jó hogy.

- A legjobban várt videojátékok 2011 első felére.

- Megjelent és ingyenesen már le is tölthető az új Gorillaz....ööö...album, promóanyag, barkácslemez. Mindegy is, lényeg hogy ki jött, na.

- A Sony bíróság elé állítja azokat a hackereket, akik feltörték a PS3 védelmi rendszerét elérve azt, hogy - a PlayStation3 történetében először - másolt játékok is fussanak a rendszeren.

- Ahogy várható volt, az új vezetés már is basztatja a Sziget Fesztivált és irreális összeget követel az eseményért. Hm, így legyen ötösöm a lottón.

- Pár screenshot az új Tomb Raiderről.

- Melyik videojáték konzol való neked?

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr772579173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása