Friss topikok

Infotainment 11/1/11

2011.01.11. 15:47 sparkie

- Cikk a Guardian-ben a készülő Hobbit moziról. Lesz benne Gollam és Gandalf is, de hallani Frodo és Legolas feltűnéséről is, annak ellenére, hogy ők állítólag nem szerepelnek a könyvben (nem olvastam sajnos). Állítólag Orlando Bloomnak 1 millió dollárt kínáltak egy két perces feltűnésért.

- Újraindulhat Biggie Smalls meggyilkolásával kapcsolatos nyomozás.

- Los Angeles-i kannabisz boltok új termékkel állnak elő, méghozzá a Chuck Norris' Black and Blue Dream elnevezésű marihuánával. Chuck Norris nem igazán örül az ötletnek, hogy pörgőrúgás nélkül is betompulhat tőle most már bárki.

- Januárt 17-én indul az amerikai Skins. Előtte a Jersey Shore új részeit nézhetjük. Sóhaj... 

- Rocksztárok egykor és most. Lehet ez a heroin dolog még sem volt olyan jó ötlet?

- South Park karakterek morális hovatartozása. Hehe.

- Pokémon melltartó. Komolyan. Nincs jobb dolgom.

- Elképesztő LEGO makett a 2008-as pekingi Olimpiáról. Valakinek még nálam is több ideje van.

- A világ tíz legtrendibb diktátora. Tényleg.

- Concept art a júliusban mozikba kerülő Amerika Kapitány film főgonoszáról, a Vörös Koponyáról. Elég fasza.

- Screenshot gyűjtemény a DC Universe Online-ról és a Marvel vs. Capcom 3-ról. Csak, hogy igazságos legyek. Garantált epilepsziás rohamok várhatóak.

- Közeleg amire mindig is vágytunk! Seattle-ben ugyanis maszkos fiatalok egy csoportja járja az utcákat és védelmezi a rászorulókat. A Rain City Superhero Movement egy csoportosulás, ahol több kosztümös hős valósítja meg azt, ami eddig csak a képregényekben létezett. Itt egy kis cikk az egészről, ami egyáltalán nem vicc, akkor is ha teljesen infantilisnek tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr92576837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása