Friss topikok

Rajzfilmcsajok, akikbe titkon szerelmes voltál gyerekkorodban

2011.04.28. 04:04 sparkie

Megvan az a furcsa érzés, mikor valami gyerekkori mesédet látod felnőttként és eszedbe jut, hogy te abba a rajzfilm figurába szerelmes voltál kis korodban? Elég nagy baromságnak tűnik, de kölyökként valljuk be voltak olyan női meseszereplők, akik után nehezen jött álom a szemünkre oviban ebéd után.

Ariel (Kishableány)

Egy igazi tökös nagycsoportos nem nézett ám Disney rajzfilmeket, csak is kőkemény G.I. Joe-t meg Transformerst. Azonban valahogy mégis belefutottunk valamiféle lánymesébe, de a sok-sok állandóan szomorú hősnő után megismertük Arielt, a kishableányt. Már alapból tök menő, hogy volt egy nagy dumás rák haverja és egy izgága sárga hala. Szóval hamar befogadnák a fiúk játszani, talán még focizni is engednék. Csak hát ott az az uszony. Bármilyen szép is Ariel, már kis pisisként tudtuk, hogy ez a szerelem hiábavaló.

Linka (Bolygó Kapitánya)

Ó Linka. Az a helyes orosz akcentus és az állandó rommá oltása annak a nagypofájú vörös jenkinek. Bármennyire is tudtuk, hogy azért a Bolygó Kapitánya a király és a szerencsétlen indiángyerek szart sem ér a szívgyűrűvel, Linkán mindig megakadt a szemünk. A kis komcsi szőkeség igazi kemény csaj volt, menő ruhában meg a szél erejével. Aztán bármennyire is reménykedtünk benne tudtuk, hogy az a rohadék Wheeler Észak-Amerikából lecsapja a kezünkről.

Vilma (Flintstone család)

Kölyökkorunk első MILF élménye. Frédi gyökér haverjának feleségéről korábban tudtuk, hogy csalja Bénit, mint betudtuk volna kötni a cipőfűzőnket. Valószínűleg az empátiánk okozta csodálat a felelős, mivel képtelenek voltunk megérteni, hogy egy ilyen helyes fekete nőci, hogy a fenébe mehetett hozzá ahhoz a szőke lúzerhez.

 

 

 

 

Penelope Pitstop - Wacky Races (Dili Dolly - Flúgos Futam)

Váá Flúgos Futam! Egy rajzfilm ami arról szól, hogy ugyanazok a karakterek autóversenyeznek, minden részben más pályán. Ennyi. Mondjuk  van repülőgépkocsi, őskori járgány meg szellemverda, de igazából minden részben csak furcsa autók és utasaik ralliztak. Viszont ott volt köztük Ms. Pitstop, a kis piros mini farinájával, hogy mindig elfeledtesse velünk szőke hajával és a sminkgépével mennyire csalás jó nőnek lenni egy sportkocsiban.

Daphne (Diána) - Scooby Doo

Szegény Bozont, mindig is tudtuk, hogy a lökött haver viszi a csúnya szemüveges csajt. Fred meg kapta Daphét. Az a selyemkendős kis köcsög. Daphne nem igazán töltött be más szerepet a sorozatban, mint a lány szerepét, aki mellett a másik csaj tényleg egy gusztustalan barlanglakónak tűnt. Igaz, hogy a rejtélyek nagy részét ő oldotta meg, na de Daphe kurva jól tudott sminkelni egy szellemkastélyban is!

 

 

 

 

Misty (Pokémon)

Úúú nézd az tüzet lő! Hú ez meg áramot! Ez meg csak a nevét mondja! Ez is! Aszta!!! Nagyjából ebből állt a Pokémon meg Ashből, aki célja az volt, hogy jó legyen. Aztán hű társa mellett két másik meghatározhatatlan korú gyerek is vele tartott. Brock, az egyértelműen meleg feka (ilyen névvel tuti a brokira megy) és Misty, egy lány. Misty lehetett az első elképzelésünk milyen lesz majd házasnak lenni. Állandóan nyaggat, nem is tud harcolni, mindennel baja van és rikácsol. Felelősségre von a hibáinkért, lebasz amiért nem hagyjuk kibontakozni, pedig csak egy istenverte Psyduckja van.

 

Bulma (Dragon Ball)

Eddig a kedves, szórakoztató természet és a bájos külső tette széppé a lányokat. Aztán megjelentek a japánok és kőkemény az arcunkba nyomták Bulma csöcseit. Halál komolyan, visszanézve az első DB részeket, nem is értem miért nem pedofília miatt tiltották be a Dragon Ballt. A sorozat, ahol konkrétan a főhős segítségére van, hogy az ifjú hölgy meztelen mellei láttán spriccelni kezd az orra vére a nagypapa korú Zseniális Teknőcnek, hogy a vérrel tegyék látható a láthatatlan harcost. Alapból Bulma ábrázolása olyan szexista, hogy egyszerűen nem lehetett nem tátott szájjal bambulni amikor fürdik. A hülye zöld haja ellenére.

April O'Neal (Tininindzsa Harciteknősök)

Kevés menőbb dolog volt oviban a tininindzsaharciteknősöknél (így egybe). Szamuráj teknősbékák, akik gördeszkáznak meg pizzát esznek. Ja, és velünk van mindig egy halál jó fej, sárga overálos csajszi, aki egyszerre újságíró, operatőr, tévébemondó és a teknőcök legjobb barátja. Valljuk be, hogy sokszor nem tudtuk eldönteni, hogy April helyében lennénk, hogy együtt lóghassunk Raffellóékkal vagy inkább fordítva és Aprilt kelljen minden részben megmenteni attól a beszélő agytól a néma izomkolosszus hasában.

 

 

Bármelyik csaj a Sailor Moonból

Amit sose vallottunk be egymásnak mi fiúk. Néztük a Sailor Moont. Máig fogalmam sincs miről szólt a sorozat (minden lány egy bolygó tündére és átváltoznak néha valami ilyesmi), de az tuti, hogy én a zöld ruhás Jupitertündért toltam volna, mint a lopott biciklit. Az egész sorozat szexi, miniszoknyás diáklányokról szólt, aki részenként négyszer átváltoznak valami hőssé de úgy, hogy a táncos, villogó, színes rituálé alatt rendesen lobogtassa a szél a szoknyájukat. Rohadt perverz japánok már kisgyerekként az arcunkba nyomták napi 20 percben, milyen is lehet 8 centis pöcsű, öreg japónak lenni egy lánykollégiumban.

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr572861093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

waccamár 2011.04.28. 08:01:40

Nekem kiskoromban még Lola Nyuszi volt nagy kedvenc a Space Jam-ből :D

Xezs 2011.10.09. 22:02:59

Sosem értettem, hogy a japán meséket miért nem tiltják be a nyíltan szexista nőábrázolásért :)

Lehetne ilyen posztot csinálni valódi csajokkal is, pl. a Kölyökidőben is volt 1-2 odabaszós picsa.
süti beállítások módosítása