Friss topikok

Top10 leggecibb animalt szereplo

2009.11.22. 14:24 sparkie

nagy unalmamban osszeszedtem a szerintem 10 legjopofabb, legkedvelhetobb, legjobb mellekszereplot az animek, rajzfilmek es cartoon comedyk vilagabol. lista az igazi vergecikrol, akik kepesek mindenre csak hogy nekik jo legyen. azokrol, akik amugy a szereplok baratai illetve a mi kedvenceink, de oket csak onmaguk es onnon sorsuk erdekli.

10. Spanky Ham - Drawn Together

alapvetoen mindenki egy nagy rohadek a Drawn Togetherben, de Spanky tultesz mindenkin. o alapvetoen egy negativ karakter, egy sztereotipizalt formaja azoknak a gennyladaknak, akik egesz nap a netet bongeszik, hogy ujra meg ujra rohoghessenek masok karan. Spanky akkora geci, hogy az egyik epizodban konkretan egy cipogyarto szolgava valtoztatta, a sorozat pokemon-szeru egyedet Ling-Linget vagy hogy Clara, a Disney-karakter dalolo, imadnivalo allatkait levadaszta es bekajalta. egy igazi geci.

panaszai: penzcsinalas masok karabol, szaras-hugyozas masok dolgara (szo szerint), nulla empatia

09. Bloo - Foster Haza (Foster's House for Imaginary Friends)

eloszor imadom Bloo-t. asszem ezzel nem vagyok egyedul. azonban ez a kis kek bizbasz az egyik legonzobb kepzeletbeli barat akit valaha kitalaltak. emellett imad szerepelni, rendkivul "egyeni" az emlekezo tehetsege es a teljes ellentete kitalalojanak. sose erdekli mki tortenik eppen csak az ami akkor eszebejut, de akkor mindenkinek azzal kell foglalkoznia. rendszeresen atveri, megvezeti, kihasznalja lakotarsait, megis ot szeretik a legjobban. ezen a videon pl. bob marleynak oltozve ijesztegeti a nyulat:D

panaszai: vegtelen egomania, adrenalin-fugges, hazudozas, kihasznalas

08. Ropi Bohoc (Krusty the Clown) es Nelson - The Simpsons

nagyon semmi kozuk egymashoz azon kivul, hogy Springfieldben laknak es eszmeletlenul gecik. nelson bart osztalytarsa, o az ugyeletes gecigyerek az evfolyamban, aki kepes a mi kis bartunkat is hulyere szivatni. imadja osszeverni a gyengeket es karorvendoen, ujjal mutogatva kirohogni az porul jartakat. ropi a bohoc mar egy masik esrt, mert o kevesbe latvanyosan rohadek mivel a gyerekeket meg mindig le tudja nyugozni. a felnotteket mar kevesbe. neki koszonhetoen bolondult meg Sideshow Bob (magyar nev nem jut eszembe), szolgakent banik asszisztensevel, a leheto legkartekonyabb gyorsetteremlanc tulajdonosa, ahol minden veszelyes szennyet belepakol a hamburgerbe csak, hogy meg tobb penze legyen.

panaszaik: - Ropi: penzimadat, ketszinuseg, lancdohanyzas, felsobbrendusegi erzet, tulzott agresszio

               - Nelson: karorom, gyengebbek terrorizalasa

07. Ren - Ren es Stimpy

hat igen, keves nala nagyobb animalt, faszkalap csivava el ezen a bolygon. ren gecisege 99%ig abbol kovetkezik, hogy a sors rasozta Stimpyt, az ertelmileg fogyatekos haverjat, lako es elettarsat. hiaba a testi foleny Stimpynel, a szerencsetlen balga allattal Ren ugy banik, mint ahogy reszeg ember a bejarati ajtajaval, ha elveszti a kulcsat. uti, rugja, kiabal vele, de az a szerencsetlen nem valtozik. mivel minden resz kb. errol szol, ahogy Ren a foldbe tiporja fogyatekos haverjat, mindenkeppen megerdemli hatodik helyezeset.

panaszai: idegbetegseg, szocialis erzeketlenseg, hirtelen harag, stimpy fizikai es verbalis bantalmazasa, hajlamossag a skizofreniara, alzheimerre, parkinsonra, tourettere es mas szamos viselkedesbeli betegsegre.

06. Dave - Code Monkeys

rajtam kivul sztem senki nem akarna egy helyen dolgozni egy olyan arccal, mint Dave. infantilis, nagypofaju, sztoner bajkevero, aki senkit sem tisztel es egyedul a haverja az, akit nem szopat 24/7. a pali akkora paraszt, hogy kepes a sajat szuleit felhivni, hogy elfogyott a fuve es ugyanmar adjak neki vissza azt amit 16 eves koraban elvettek tole. rendszeresen beleszarik-hugyozik masok etelebe es a vegletekig megkeseriti az olyan retardaltak eletet, mint a kocka Todd vagy Mr. Larrity gyoker fia.

panaszai: kabitoszer elvezet, abnormalis extrovertaltsag, nagykepuseg, szofosas, lopas, hazudas, csalas, hiperaktivitas es egyeb viselkedesi rendellenessegek.

05. Stewie - Family Guy

kis ember, nagy haraggal. stewie mindenkeppen a legkegyetlenebb karakter a family guyban, es gecisegben is tul tesz retardalt apjan. emellett iszonyatosan onzo es kepes barkin attaposni ha erdeke ugy kivanja. alapvetoen gonosz karakter, aki szandekosan az, mert elvezi.

panaszai: korai homoszexualitas, anti-szocialis vonasok, anyja halala utani vagy, onzoseg, eroszakos viselkedes, tulzott erzekenyseg, cezaromania.

04. Roger - American Dad!

uu az egyik kedvencem. roger az american dad csaladjanak a sajat hazi foldonkivulije. amennyire azt varna az ember, hogy egy alien meghuzodik, viselkedik es csondbe van, annyira cafol ra erre roger. a maximumig kimeriti az egoizmus kifejezest, elkenyeztetettsege folyamatosan sulyosbodik es ami ennel is rosszabb, hogy o igy szereti! szereti csicskaztatni francine-t, rendszeresen hulyet csinalni steve-bol, megalazni szerencsetlen klaust es az osszes penzt lehuzni stan-rol. emelle egy primadonna szemelyisege tarsul hozza, sharon stone manipulacios kepessegevel. szar vele elni, de pont ezert jo.

panaszai: narcizmus, tobbszoros skizofreniara utalo jelek, a valosag elferditese, non-stop hazudozas, eveskenyszer, totalisan diszfunkckionalis, infantilizmus

03. Bender - Futurama

minden idok legkiralyabb mellekszereploje bizony a legnagyobb gecik egyike, mellesleg. lop,csal,hazudik es raadasul buszke is ra. imadja szopatni az embereket viszont a robotok jogaiert mindig is kiallt. talan azert, mert alig varja, hogy atvegyek az uralmat az emberek folott. hail bender!

panaszai: kleptomania, alkoholizmus, szenvedelybetegseg, enyhe embergyulolet, kisebbsegi komplexus, feltunesi viszketegseg, empatia hiany.

02. Master Shake and the Mooninites - Aqua Teen Hunger Force

semelyik listan szereplo karakter nincs akkora rohadek geci a sajat barataival, mint Master Shake. az o eseteben meg a barat kifejezes is megkerdojelezheto, mivel semmit sem szeret onmaganal jobban. ja de, a vegletekig felbaszni a korulotte elok agyat. minden kepessege meg van ahhoz hogy barmikor az idegeidre menjen es ezt meg hasznalni is tudja. raadasul minden felrobban amit eldob. szuletett geci, ezert imadjuk. err es igngnokt mar a nevukkel elertek a geciseg-skala csucsat. a ket 2dimenzios holdlako maig ismeretlen okoknal fogva neha meglatogatja a Foldet - pontosabban Shake-ek hazat - es mindent a feje tetejere allit. konkretan szopatjak a tobbieket ahol tudjak, de sose derul ki, hogy meg is mi a fasz a celjuk.

panaszaik: mivel a "Hold-lakok" csak igy random-mod jelennek meg a sorozatban, nem nagyon lehet ismerni a szokasaikat. ezert maradjunk shake-nel.

eltulzott fantazia, infantilizmus, hazudozas, rendszertelen eletvitel, nagyszajusag, hihetetlen meretu bekepzeltseg, hatalom iranti vagy, megalomania

01. Cartman - South Park

az o elso helye megkerdojelezhetetlen. nem torodik masok vallasaval, testi hibajaval, etnikumaval, kizarolag az erdekli, hogy egy jot szorakozzon. megnevetteti masok halala, balesete vagy szomorusaga, de a Family Guy nem. elkepesztoen onzo, a letezo osszes kisebbseget lenezi, es leheto legrosszabb barat, amit el lehet kepzelni. szegeny butters megalazasairol mar ne is beszeljunk.

panaszai: hatalommania, hazudozas, empatia hiany, feltunesi viszketegseg, tulsuly, rasszizmus, nagyszajusag, manipulacio

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr481543771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása