Friss topikok

Hírtavasz

2010.02.25. 15:41 sparkie

 - dobpergééééééés! 2 év szünet után, május 2-án folytatódik a The Boondocks animációs sorozat az Adult Swim-en, a harmadik évaddal!

- de rég vártam már erre. az adult swim egyik húzóműsora volt, nem is tudom miért kellett ennyit várni rá. huey, riley, már nincs sok hátra. hasonlót kivánok a Harvey Birdmannek és a Code Monkeysnak is. le az értelmetlen cancelekkel:)

- grr. félig élőazereplős, félig CGI Speedy González mozi 2010-ben. a hírek szerint Speedy nem olyan lesz, mint az '50-es évekbeli rasszista énje.

- meg van, hogy eddig melyik klasszikus rajzfilmekből készült hasonló? Scooby Doo, Garfield és az Alvin és a Mókusok. jó mi? annyira legendásan szarok voltak, hogy még folytatás is készült belőlük. a jó öreg (immáron nem rasszista...) Speedyre is hasonló sors vár.

- reboot-mánia. hála Christopher Nolan újraértelmezett Batman filmjeinek, a hollywoodi stúdiókban ezer szálon égnek a producerek, hogy mi módon tudnák hasonló magasságokba emelni saját produkciójukat. ezúttal az újraértelmezett Superman filmről van szó. DC képregény révén sikerült megnyerniük Nolan afféle supervisornak és David Goyert rendezőnek. a hírek szerint, nem teljes reboot lesz, nem lesz megint Lex Luthor mizéria, annyira már bíznak a közönségben, hogy ne kelljen a szájukba rágniuk az előzményeket újra, ezért új villain is lesz, Brainiac.

- nem nagyon csípem Supermant. ellenben annak szurkolok, hogy ez a film is jól sikerüljön és rákényszerítse a Marvelt, hogy olcsó blockbusterek helyett, valódi műalkotások szülessenek az X-men vagy a Pókember filmekből.

- elkészült a Wu-Tang Saga elenvezésű dokumentumfilm, amely a rap klán történetével foglalkozik, meg lehet rendelni a wutangsaga.com oldalon.

- én persze nem fogom. kezdjük ott, hogy nem értem minek még egy doku róluk, ahelyett, hogy takarodnának vissza a zene és a film stúdiókba dolgozni, végre valami új anyagon.

- kedden jött ki a Justice League: Crisis on Two Earths straigh-to-dvd animációs film, a dvd extrái között megtalálható pár infó az elkövetkező animált Batman sztoriról is. érdekesség, hogy immár megjelenik Robin is, és Nightwing hangját Neil Patrick Harris fogja adni.

- a Marvel hasonló cuccai eddig nagyon beváltak (kivéve Planet Hulk) és a múltkori Batman rajzfilm is nagyon pöpecre sikeredett. a Justice League és Superman dvd-ket még bekell vizsgálnom, de NPH neve nekem már most elég.

- top8 Venture Brothers karakter.

- mármint, a top8 VB mellékszereplő.

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr531789822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása