Friss topikok

top5 Tökös Fejvadász

2010.02.26. 22:17 sparkie

képtelen vagyok lekattanni Mc Chris - Fett's Vette c. számáról, ezért megpróbálom elterelni a figyelmem azzal, hogy összeszedem az 5 legcoolabb fejvadászt.

05. Bishop (Marvel)

 egy ideig kevés irritálóbb mutáns mászkált Lucas Bishopnál. karót nyelt, túlságosan törvénytisztelő, bundesliga-sérós időutazó aki képes volt kipécézni magának sokunk kedvencét, Gambitet. azonban az idők során kikopott a fehér, fekete bőréből és végre valódi tökös fekaként nyomoz a Mutánsnegyedben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

04. Kakuzu (Naruto)

kétségtelenül az eddigi legszórakoztatóbb, és talán a legeltaláltabb gonosztevő páros Hidan és Kakuzu csöndesebbik tagja. mondhatni tipikus badass fejvadász, akit kizárólag a pénz izgat és magasan teszik rá, hogy az Akatsukiban egyébként mi folyik körülötte. szófosó, elmebeteg társa Hidan az első, akit nem ölt meg utazásai során. de csak azért, mert Hidan elég nehezen hal meg:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03. Boba Fett (Star Wars)

öömm. nem lehet kihagyni egy ilyen listáról. már az is vétség, hogy nem az első helyen van. minden idők egyik legfelfoghatatlanabb kult-státusza az övé, pedig a SW univerum bővelkedik fura figurákban. persze, egy fejvadász jetpack-kel nehezen nevezhető uncoolnak.

02. Lobo (DC)

heavy metal+fejvadászat+az űrben= LOBO. a DC Comics méltánytalanul hanyagolt karaktere. én még gyerekkoromban találkoztam vele a Lobo vs. Mask képregényben, ahol megdöbbentem mennyire brutális és abszurd, még a Maszkhoz mérve is. egy igazi rock and roll bandita, aki valszeg maga sem tudja pontosan, hogy a jó vagy a rossz oldalon áll, lényeg, hogy repesszen intergalaktikus Harley-javal. mellesleg a hírek szerint már fel is kérték Guy Friggin' Ritchiet (!!!) a filmadaptáció rendezéséhez. úgy legyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01. Spike Spiegel (Cowboy Bebop)

még jó hogy. aki már olvasott itt pár posztot, az rögtön tudhatja, hogy kevés olyan téma van, amiben nem a Cowboy Bebop a legjobb. márpedig miben másban, mint fejvadászatban ne lenne a legjobb?! azért is Spike lett az első, mert az olyan összetett és szórakoztató jellemek, mint Jet vagy Faye Valentine simán eltörpülnek mögötte. tökös, laza, stílusos és kábé második gimi óta akarom azt a kurva kék zakót, mint ami neki van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bónuszként az említett Mc Chris száma Boba Fettről. priceless.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr491793528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása