Friss topikok

Hírhallucináció

2010.03.18. 18:25 sparkie

 - hoppá, a Motörhead énekeséről szóló filmhez készült egy jó kis teaser.

mi a fasz, lesz Lemmy Kilminsterről film?!

- és az első X-Men generációról is. az első 2 X-film rendezője, Bryan Singer felügyelete alatt készítik majd a First Classre keresztelt előzmény sztorit. sajnos, a rendező, azt nyilatkozta nem rég, hogy a történet inkább X prof és Magneto korábbi kapcsolatára fókuszálna.

jaj faszom. az első két film még valóban tűrhető volt, az ezeket követő borzalmakhoz képest. ráadásul az első X brigád (Angyal, Jégember, Bestia, Küklopsz, Jean Grey) rendelkezik a megfelelő potenciállal, csak hát...KI A JÓ BÜDÖS FRANCOT ÉRDEKEL MAGNETO ÉS XAVIER?! eddig is a mágnesmester volt a villain, ideje lenne már kitalálni valamit. egy kifogást vagyok hajlandó elfogadni: legyen Brotherhood Quicksilverrel és Scarlet Witchcsel. csak így fog érdekelni.

- Tininindzsa Teknőcök á la colleghumor.com

fain:)
- augusztus 16-án Weeds évadpremier.
ó je.
- Hobbit-hírek. idén júliusban kezdik forgatni a Gyűrűk ura előzményének tekinthető Hobbit két rlszes mozit, Del Toro rendezésében, Jackson felügyelete alatt, persze Új-Zélandon. hozzátevőlegesen egy évig fog tartani a forgatás.
Del Toro...hm..kicsit bizarr párosításnak tűnik, de Del Toro már a Faun Labirintusánál megmutatta, hogy nagyon is fekszik neki a fantasy. ráadásul az előzmény filmek sose voltak túl izgalmasak nekem. de ki tudja.
 
- a számomra rohadt gyenge Alíz Csodaországban 3D miatt csak ennyi: Tim Burton+Addams Family.
háááát...tényleg kell ez?
- május 14, Skate 3 international release.
ez az ez az!!! nem is tudom mióta várok már erre, remélem az offline több játékos módot kicsit feldobják majd. mindenesetre elég jól hangzik az olyan deszkások feltűnése, mint Szafranski, Rattray, Chris Cole, Dyrdek, Koston.
- az Antal Nimród féle Predators teasere.

nem tűnik rossznak, de látható, hogy nem a látvánnyal igyekeznek megnyerni minket. ja, és ott van az irritáló, redneck pali a Shieldből.
- úgy néz ki nem volt kamu, hogy a Rockstar Games méltánytalanul elfeledett játékából mozi készül. pedig a Kane and Lynch moviehoz, már leszerződtették Bruce Willist és ha minden jól megy Jamie Foxx-ot is. játékadaptációhoz képest elég bivaly cucc lehet majd, és ki más, ha nem Rockstar lehet az amelynek művéből igényes film is készül.
anno bepróbáltam a játékot, elég jó feelingje volt, csak a helikopteres pályánál meguntam. az alapötlet totál filmes material, és jó szereposztással igen komoly sikere lehet majd. ráadásul jön a játék második, Shanghai része, amiről itt egy klassz trailer.

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr111850283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása