Friss topikok

Top13 Legirritálóbb rockzenész

2010.12.03. 16:51 sparkie

a rockzenészekre szokás istenként tekinteti akkor is, ha alapvetően alulművelt, tróger, semmirekellő alkoholistákról beszélünk. azonban vannak köztük olyanok, akiknek nincs az a gitárszóló vagy stage diving, hogy ne akarnánk jól pofán rúgni, ahogy meglátjuk. szívem szerint az összes listán szereplőt agyonverném valami súlyos tárggyal ezért a helyezések sorrendje nem is számít igazán.

13. Adam Levine (Maroon 5)

amennyiben a Maroon 5-ot bármilyen szinten is lehet a rock kategóriába sorolni, akkor a törpenövésű, beszédhibás, sipákoló énekesüknek kétségkívül itt a helye. örömmel lépnék egy tűsarkúval a pofájába és üvölteném neki: - Kurvára hagyd már abba ezt a kamu olasz akcentust, te gyökér!

12. Jacoby Shaddix (Papa Roach)

ugyebár volt a Papa Roach-nak az az egy darab slágere, ami két gitár riffből meg egy pergődobra baszásból állt. ennyi is volt, kifújt gondoltuk.egészen addig amíg jött az emo-láz és minden közepesen sikeres, kiöregedőben levő tini rockbanda elkezdte festeni a körmeit. a mi kedves Jacoby-nk is, aki gyökér nevén, és szar zenéjén kívül esténként még az MTV-n is a pofánkba mászik, hogy szerencsétlen deszkások lábtöréseit mutogassa. hasonlót kívánok neki én is!

11. Jared Leto (30 Seconds to Mars)

 

nahát Jared Leto. egy tehetséges színészből (Rekviem egy álomért, Harcosok klubja) ripacs emobálvány. az, hogy a zenéje egyenlő a cukormázba csomagolt hányással még eltűrhető valahogy, de ez a kinézet, egyszerűen botrányos. ráadásul emberünk hetente átesik a maga stílusváltásán, és amennyire extravagánsnak és különlegesnek akar tűnni, annyira nevetségessé teszi magát felnőtt emberként. elég csak megnézni ebben a videóban. egy stage divingot megnéznék tőle a 12 éves közönségénél. erről nem is beszélve.

10. Chad Kroeger (Nickelback)

jaj istenem Nickelback...Amerika talán leglenézettebb bandája, aminek közönségét nagyjából úgy kell elképzelni, mint nálunk a Hooligans-ét. Chad Kroeger egy igazi epic nyomorék, ahogy kőkemény körszakálla körül csak úgy világítanak a szőke bongyor fürtök. a csávó annyira nyálas, hogy apjának elég volt az orális szex, hogy az anyját teherbe ejtse. kívánom neki, hogy Pókember összekeverje a Zöld Manóval.

09. Billy Idol

na hát ő az igazi péklapát pozitív. david bowie félresikerült koppintása,akinek ha meghallom a zenéjét kedvem lenne lemészárolni kínomban mindenkit, utána pedig magamat is.ha ehhez még kép is párosul akkor vesztem el végleg.billy idol egy igazi visszataszító fasz,aki a köcsög jelzőt meg sem érdemli,mert még az sem megy neki rendesen.simán eltudom képzelni, hogy egy motoros, útszéli melegbárban halálra erőszakolják.

08. Gene Simmons

sohasem értettem a KISS-t.ilyen langyi zenének minek ez nagy felhajtás,hajcihő meg magastalpú? nem beszélve gene simmons otromba fejéről,hatalmas egojáról,pénzimádatától és közismert tájékozatlanságának állandó mutogatásáról.ez a pali egy beképzelt, tehetségtelen fasz,aki teljesen el van ájulva magától.smink nélkül ráadásul olyan feje van, mintha Demjén Rózsit és Korda Gyurit keresztezték volna. lehet azért mert magyar vér folyik benne? mindegy, jól megtaposnám azzal a magastalpúval az tuti.

07. Kid Rock

Kid Rock baszdmeg...Kid.Rock.most komolyan.republikánus rock rap és megdugtam Pamela Andersont. kell még valami? ja, kurva gagyi napszemüvegeket hordok, és Radioheaddel törlöm ki a seggem, hogy megmutassam zeneileg mennyire felettük állok.ugyis megdöglik valami nemibajtól.

06. Az egész Mötley Crüe

 

fölösleges szelektálni, napalmot az egész Mötley Crüe-ra. a világ egyik legtrágyább rock bandája, hallgathatatlan zenével,undorító megjelenéssel és jókora jenki patriotizmussal.ez nem rock and roll! hiába heroinoztátok agyon magatokat, közötök nem lesz soha a rock and rollhoz és miattatok szar a '80-as évek. rohadjatok meg, pláne hogy itt meg a dobosnak volt meg Pamela Anderson.

05. Axl Rose

egy igazi amerikai seggfej.amellett, hogy a guns and roses szar (oké, Slash maradhat) van egy énekesük akinél kevesebb rockert gyűlölnek jobban a földön. igazi buta,primitív,önimádó faszkalap, aki azt hiszi kurva menő és bármit megtehet, miközben úgy néz ki, mintha Kid Rockot beköltöztették volna Harlembe pár évre. rohadjál meg Axl Rose, egy igazi sutyerák lúzer nyomorék vagy, aki nem vesz róla tudomást, hogy nem körülötte forog a világ és szar a haja.

04. The Kooks

brit jonas brothers. ennyi talán elég is róluk.csúnya angol hülyegyerekek akiknek sikerült az indieből bugyidobálós zenét csinálni 14 éves lányoknak.bevallásuk szerint kizárólag azért kezdtek el zenélni, hogy csajozzanak.végülis érthető, más esélyük nem lenne rá.

03. Bono

az ember, aki már annyira jótét lélek, hogy már utálni kell érte. a magát szentnek tartó Bono olyannyira szorgosan segíti a rászorulókat, hogy közben elfelejti, hogy talán ideje lenne rendes zenét csinálnia. de mit is várunk egy olyan bandától, ahol a világ legunalmasabb gitárosa, The Edge játszik. emellett ritka irritáló feje van Bonónak és valszeg ember nem látta még napszemüveg nélkül.egy igazi pöcs és ahányszor meglátom a fejét, muszáj elfordulnom.

02. Steve Tyler (Aerosmith)

újabb farönk a '80-as évekből. Steve Tyler legnagyobb baja a pofája, szószerint. akkora szája van, hogy gyerekkoromban féltem, hogy felfal a TV mikor valami szar Aerosmith ment. ráadásul egy igazi egomán seggfej (a szar zenéjéről nem is beszélve) aki képes volt Sid Vicious temetésén arról papolni, hogy 'jaj, istenem, mi van ha ez velem történik?'. kár, hogy nem veled történt, de kibaszott torzszülött.

01. Billy Corgan (Smashing Pumpkins)

ha már torzszülöttek, akkor tökéletesen ideillik Billy Corgan. igen, ő az akit mindenki másnál jobban szétrugdosnék. ez van, képtelen vagyok hányinger nélkül nézni a kopasz fejét. ha meglátom, rögtön érzem, hogy valami perverz buzi már turkál a nadrágomban, aki nem más mint Billy Corgan. most komolyan, nézzen már valaki a fejére?! pedofil,nekrofil,gerontofil és minden más perverziót eltudok róla képzelni. na és a hangja, fel áll a szőrömön a hát ha csak meghallom. rémisztő basszameg, mintha egy nyávogós mutogatós bácsi folyamatosan követne és a füledbe súgná, hogy "akkor is megbaszlak". menj már innen Billy Corgan, a grunge már régóta halott. 

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr152490884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liar Bronx 2011.06.21. 01:01:13

Most már csak az a kérdés, hogy melyik bandát vagy hajlandó elviselni, ha már lefikáztad a zenei stílusom egész repertoárját :D ...

sparkie · http://adultainment.blog.hu/ 2011.06.21. 07:06:20

@Liar Bronx: ramones,queens of the stone age,black keys,cage the elephant,led zeppelin,eagles of death metal,valient thorr,buzzcocks igy elsore amiket biztosan

ayad 2011.06.21. 09:46:14

Nagyon jól szórakoztam de Billy Corgan így jó, ettől jó :) Elmebeteg, kurvajó zenész és dalíró, és az első 4 Smashing lemez megunhatatlan.

Xezs 2011.10.09. 21:44:05

Hahaha, emlékszem, mikor még annyira fiatal voltam, hogy hittem a külsőségeknek, a KISS-ről azt hittem, hogy valami iszonyat riffelős tolós-zúzós heavy/thrash metált nyomnak (kb. mint a Slayer) pusztán a kinézetük miatt. Annyira bátor voltam, hogy meg is vettem egy albumukat kazettán. Mikor végighallgattam, napokig azon gondolkodtam, hogy ilyen szar zenéhez minek ez a brutál külső? Azt hiszem, annak a kazettának talán még egy második esélyt adtam, vagy még azt se. Életem egyik nagy csalódása volt.

Corgan meg tényleg olyan, mint valami buzi, de meg nem magyarázható módon mégis meg tudom hallgatni a zenéjüket, igaz, nem ez a kedvenc műfajom.
süti beállítások módosítása