Friss topikok

Hírszendvics

2010.03.10. 12:43 sparkie

 - super awesome ázsiai szuperhős movie.

fingom nincs mi ez a kínai cucc, de valami eszméletlen jól néz ki. marvel-disney készülj, jönnek a kínaiak.

- hahaha. a Cartman féle Pokerface c. szám hivatalos trackként fog szerepelni a következő Rock Band játékban.

ha a hírben nem szereplen az is, hogy "rengeteg aktuális Lady Gaga sláger mellett" akkor azt hinném, hogy a játék gyártói nem csak a pénzre mennek. de hát, a faszt nem.

- eddig szinte semmi információt nem tudtunk a készülő Transformers játékról, most viszont kamera elé álltak a készítők, nem is akárhogyan.

gyerekkoromban mániákusan rajongtam a >>Transzformerekért<<, aztán idősebb fejjel teljesen kiábrándultam belőle. majd a nagy TF-mánia lecsengése után megnéztem az filmet, ami meglepetésemre nem is volt rossz. nem úgy, mint a borzalmas második...a játék nem tűnik rossznak, remélem a co-op mód engedélyezi, hogy egyszerre akár hárman is játszhassunk a haverokkal.

- a Nickelodeon 5 új sorozat mellett, a Kung Fu Pandát is szerializálja. emellett lesz két új élőszereplős is (...) illetve a Jimmy Neutronból megismert Sheen spin-offot kapott.

ez most inkább no komment.

- szerdán rajtol a South Park 14. évadja. itt egy kis ízelítő.

óóóó jeee, naná, hogy az első rész megint valami szuperaktuális témával kezdődik. ahogy, a 13. évad őszi része Jacksonnal, úgy ez ha jól látom Tiger Woods-szal. alig várom. C'mon, COME ON!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://adultainment.blog.hu/api/trackback/id/tr241828296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

khonga 2010.03.16. 00:46:49

ez a kínai cucc nyilván az évente megjelenő hongkongi 'kurva sok pénzem van, ugyhogy qrva drága filmet csinálok' idei darabja. viszont végre elhagyják a fantasy, történelmi mondás témakört, és valami mást csinálnak. én még nem láttam kínai sci-fit(vagy ez inkább már a poszt apokalipszis kategória?). mindenesetre megnézős.
a transformer filmek szarok (sry shinobi mester:D). a játék annál szarabbak. de persze a 2 is kilesz próbálva. az, hogy lesz co-op mod nem jelent semmit. ha ugyan 'menjünk és henteljünk' téma már uncsi. ráadásul az egyben nem lehetet átváltozni. illetve, csak amikor helyszínt változtattál.

khonga 2010.03.16. 00:52:09

pontosabban:
... a játék annál szarabb.
ha ugyan...nincs, helyette:
A 'menjünk és henteljünk'....

jóóó tudom, hogy a 'komment küldése' megnyomása előtt kell átnézni. hajnal egyre ilyesmi felett elsiklik az agyam.
süti beállítások módosítása